MIN NYA BLOGG OM NI VILL CHECKA

Jag ser att det är massa folk som fortfarande kollar denna blogg? Hallå, vem kollar en blogg som någon aldrig skriver på? Dessutom har jag bytt blogg, vilket ska stå här nere någonstans! Skulle uppskatta om ni lämnar denna och börjar läsa min nya blogg istället. Som jag faktiskt skapade i januari. Jaja, om ni ser detta [vilket ni säkert kommer] klicka då HÄÄR för att komma till min nya blogg!

www.amandaabitch.blogg.se
www.amandaabitch.blogg.se
www.amandaabitch.blogg.se

PUSSAR PÅ ER!


amandaabitch.blogg.se

fortsätt kolla!
amandaabitch.blogg.se

love you babes.

KOLLA MIN NYA BLOGG NU!

Nu har jag bytt blogg och allt, och jag ska det. Det finns absolut ingen återtanke! Inte alls!
Det här sög....

länk :
www.amandaabitch.blogg.se
www.amandaabitch.blogg.se
www.amandaabitch.blogg.se

see ya there babes.


åh förbannad!

hihi ser ni min design?! uschligt gullig tycker jag.
men ingenting funkar, man kan inte kommentera, allting ser konstigt ut och jag förstår inte vad som händer!
Därför ska jag byta blogg, igen! Det jag också märkt, (där jag skulle blogga först) på min gamla blogg, ingenting funkar där heller. Jag ska ordna en ny blogg ikväll. Jag som sa att jag skulle stanna på den här bloggen :( jag blir så ledsen.

Jag länkar bloggen!

Give me wings so I can fly...

We Made It All This Way.


  
ej roterad!


blogg!

Det går inte att kommentera! I got a problem.. åh hatar bloggar..


Before I Die.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

<3


Michael Jackson - One More Chance.

 

If you see her, tell her this is from me.

i love you , Mike.


om min design!

Jag tog bort själva headern för att sätta in en annan, så det ser fortfarande helt dumt ut. Annars tycker jag faktiskt den blev ganska okej. Väntar bara på Marina eller Josse som kan sätta in den. Om det ens går, annars får jag byta tillbaka till min gamla blogg. I believe so then.


Eve!

God morgon!

Jag somnade runt om klockan halv 3 kanske, eftersom det inte gick att somna. Det kliade i min näsa, hahaha , men jag somnade typ. Jag vaknade oerhört tidigt och är just nu supertrött. Sitter och kollar på MTV och väntar på att alla andra ska vakna. Det lär förmodligen ta ett tag innan dom vaknar ändå..

Hörs!

Assnygg design!

Jag gjorde en superduper fin design, hihi nej, men den finaste jag gjort i alla fall, men den går inte att sätta upp! JIPPIE JAY! Jag har förresten lärt mig hur man gör nu. Men i alla fall, min syster ska hjälpa mig imorgon, vi hinner inte ikväll för båda är aströtta. Klockan är ju ändå 02.00. Man får vara trött då!

Sov sött iaf!

 
enkel men jag tyckte den blev fin i alla fall.
Nu finns bara bakgrunden där, men imorgon kommer något annat nytt upp. Kanske den här! :)

Fråga inte mig vad som hände med min design!

Jag tog bort den gamla. Gjorde alldelens rätt när jag satte in den nya, fina som jag gjorde på picnik (hihi nörd ) och nu ser det bajs ut! Fast ändå inte. Jag har den här i alla fall ett tag.
Jag förste 1000 gånger att få till det rätt, men det gick bara inte.
Ha det bra.


Bara för att skippa hatarna.

Hejsan!
Sen bloggning idag, men jag har verkligen inte orkat. Hihi, jag och kim är ensamma hemma just nu, och kommer vara det hela natten. Inkluvise att Amadeus kommer hem, menhan är nämnligen hos kompis just nu. När vi kom hem, till mammas lägenhet alltså, sminkade Kim mig, sen gick vi och handlade lite godis och dricka. Det är nu uppätet och jag känner att jag sväller upp ;) i alla fall, vi kollade på min favvofilm, Love Actually, vacker film tycker jag.

Klockan nio ska jag kolla sista delen på Kronjuvelrna, tror det är sista i alla fall. Den verkade i alla fall riktigt bra! Lite sorglig, men riktigt bra! :D

 
Haha Kim!
dock inte det finaste fejjset på mig! (Y)
 
Ibland får man faktiskt bjuda på sig själv. Nu var jag oerhört snäll som gjorde det, SMILE!


Dag 12. Bästa köp

Hm.. ganska svår fråga eftersom jag köper ganska mycket. Kanske inte speciellt nödiga saker, men saker som jag vill ha, och man får väl köpa vad man vill för sina egna pengar, är det inte så?
Anyway, jag kommer inte på något speciellt nu. Mina kändis-skivor, te.x Miley Cyrus.
Annars kan ju mamma och pappa köpt nästan alla skivor till mig. Alla Michael Jackson skrivor och allt annat.
Jag skulle göra allt för att få alla skivor som kommer ut, till mig. Det är väl för att musiken är det som får mig att leva. Jag skulle aldrig klara mig utan musiken. Speciellt inte om man älskat musik sedan man föddes. Haha!

Jag kommer inte på något så hejdå.


Dag 12. Bästa köp

Hm.. ganska svår fråga eftersom jag köper ganska mycket. Kanske inte speciellt nödiga saker, men saker som jag vill ha, och man får väl köpa vad man vill för sina egna pengar, är det inte så?
Anyway, jag kommer inte på något speciellt nu. Mina kändis-skivor, te.x Miley Cyrus.
Annars kan ju mamma och pappa köpt nästan alla skivor till mig. Alla Michael Jackson skrivor och allt annat.
Jag skulle göra allt för att få alla skivor som kommer ut, till mig. Det är väl för att musiken är det som får mig att leva. Jag skulle aldrig klara mig utan musiken. Speciellt inte om man älskat musik sedan man föddes. Haha!

Jag kommer inte på något så hejdå.


I love you bitch!

14.30? Stämmer det? 

It's Britney Bitch. Man gillar vad man gillar, inte sant?

[tidsinställt.]

Hej fina läsare!

Vi åkte iväg kanske runt omkring halv 9, så vi klev upp ganska tidigt. När vi kom fram skottade vi lite, och sen gjorde vi oss i ordning, sen begav vi oss iväg till slalombacken. Första gången jag åker i år faktiskt så lite skakis är man ju! hahaha

jag vet inte om detta inlägg publiceras eftersom det dampar jätte mycket när jag gör tidsinställda inlägg, men vi får hoppas på det bästa.
Hejdå. Hoppas ni har det kung därhemma!

 

hihihi , jag e best på att rita! :D
Alltså det är ritat ifrån paint, och jag är inte ens duktig på att rita självständigt på papper.


Godnatt!


summer after high school, when we first meet.

 

I won't , but it's always making me cry..


And I'll be your girl, backstage at your show..

God morgon, eller så. Vaknade ungefär för en kvart sedan, då klockan var halv 12. Gött att sova så länge!
Idag ska jag packa, för imorgon ska vi upp till fjället. Vilket lyder som att jag inte kommer kunna blogga, för mest troligt får jag inte låna mammas telefon. Men jag ska försöka göra tidsinställda inlägg, men min dator suger så det funkar typ inte. Annars får ni leva utan bloggen tills på Fredag eller något.

åååh slalom<3<3<3<3


Ny bild!

 

31 december 2011!

Jag berätta ju aldrig om går dagen heller, och eftersom jag har brist på bloggningsstatus så kan jag ju berätta lite smått om min går dag. Vi åt ju i alla fall, förrätt, varm rätt och efterrätt. Mycket gott! Sånt har vi aldrig i våran familj, men igår hade vi det. Lite firande kanske? ;) Det tog ganska lång tid att äta. dessutom att jag blev allmänt sur så jag var inte så inne i maten, men efter att vi ätit satte jag mig vid datorn kanske typ en timme, sen kollade vi på Försvunnen. Bra film! Bra för att vara svensk film, alltså! ;) Sen vart det dator för mig igen, ända tills klockan blev 24.00. Då gick vi och kollade på alla raketer. Det var riktigt fint! Så sämst att min kamera är sönder så jag inte kunde ta kort. Det var verkligen vackert! Vi kollade ifrån hotellet där dom alltid har massor med fina sånadär.

Sen somnade jag kanske 4, halv 5? Fin kväll i alla fall.

skippar bild, internet e så fult segt.

Another Cinderella Story.

Brist på rubrik! Nej, jag ska nog inte kolla på den filmen, även om jag känner för att kolla på den. Jag ska vara uppe länge ikväll. Såklart finns det en anledning:]] Hihi, jajaj, jag ska det i alla fall. Nejmen imorgon tror jag också att min syster kommer hem. Jag vill prata med psykolog..

 
fyfan vad jag saknar att vara liten. Gamla ljuva åren...

Dag 10: 5 fakta om mig själv.

1. Jag älskar Dead By April och Paramore.
2. Jag sjunger ALLT som går att sjunga, förutom skrik musik. Håller mig helst undan ifrån sådant....
3. Gul är min favoritfärg. Jag är helt besatt av färgen! Solen e också jätte fin! (y)
4. Justin är en av de sexigaste som finns. Jag är en Belieber.<3
5. Jag gråter minst en gång varje dag. Ifall jag varit glad på dagen kommer det när jag ska sova..

Ursäkta sist, men brist på vad jag kom på!

 
 jag är nog den mest ensammaste i hela världen...

 
seriously..

Snart 2012!

Det är inte alls länge kvar tills det är ett nytt år. Min mage sväller. Det gör så fruktansvärt ont! Vad är det med mig?! Jag var ju hos skolsköterskan, och vi bestämmde då att jag skulle PROVA dricka laktosfri mjölk. Jag har faktiskt kännt en skillnad, fast ändå inte. Mitt sista inlägg för idag : Gott nytt år!

Längar tills 30 mars!

L.O.L KOMMER UT! JIPPIIIIE!

 


Mat Bufé!

Vi åt god förrätt, sen varmrätt och nu väntar vi på efterrätt! Mums, mycket gott.
Annars gör jag inte mycket. Sitter inne på kamrat och lever livet. Ska kolla på någon film senare ikväll kanske. Jag vet inte hur det blev, men annars skulle vi kolla på en svensk rysare vid namn ''FÖRSVUNNEN''
men jag tycker inte svenska rysare är så läskiga. Något bra finns väl?

Nu ska vi äta efterrätt. Mums! :D


 

Fin,? :]]

Kommentar!

''ett fan.'' om Dag 9: Något jag önskar.:
Gillar du Amy W.?

Sv; Ja, jag gillar Amy Winehouse. Hon har rösten som en Gud och jag avgudar det. Tråkigt att hon är död. Innan hon dog gillade jag henne inte så speciellt mycket, men jag fick en gåva att falla för de döda. Usch.. fint!
Tack för ditt namn, förresten. Även om du nu är dödligt oseriös.Dag 9: Något jag önskar.

Jag önskar att jag blir kändis/berömd. Det har jag velat så länge jag kan minnas. Jag kan inte ens uttrycka drömmen till ord, men om jag skulle kunna det skulle ni säkert ÄNDÅ INTE förstå. Hihi.

Annars önskar jag också att jag får träffa min aldrig träffade morfar som bor nere i Dalarna. Skulle vara ganska kul det också.